Diskuse

Útěk z Norska podruhé: Sasha Frolov

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Tohle je dobré: 6-leté děvče v několikahodinovém výslechu manipulováno psycholožkou, aby udalo své rodiče, že je zneužívali. S tím, že dokud to neřekne, výslech neskončí: http://www.barnefjern.org/her-blir-jenta-6-manipulert-av-en-psykolog/

„Musíš to říct, jinak nikdy neskončíme!“

Psycholožka měla výsledky, dostala královskou medaili za zásluhy a odměnu.

1 0
možnosti
JJ

4 hodiny vyslýchali 6-leté dítě, 22-krát odpověděla, že se to nestalo. Nakonec musela lhát protože jí řekli, že tam bude tak dlouho, dokud neřekne, že se to stalo. Lékař dostal šek a psycholožka medaili za zásluhy.

1 0
možnosti
Foto

Marksová -Leninová by to ráda s Kapitánem zavedli i u nás.

2 0
možnosti
MP

"Mladší syn /Misha/ se měl matce svěřit s tím, že jej otec sexuálně zneužíval. ... Misha putoval k otci"

Chce se mi zvracet!

2 0
možnosti

20. 1. 2015 22:50

Je mi zle z tohoto: "O osudu Mishy není do dnešních dnů nic známo." Ten otec ho pohlavně zneužíval a oni ho dali tomu otci... Neumím si vůbec osud Mishy představit a je mi zle jen když na to pomyslím... Musel zažít něco hrozného a asi pořád ještě prožívá...

1 0
možnosti
VW

Toto týrání dětí se děje v celé tzv. civilizované Evropě, jeden anglický novinář to přirovnal k největší genocidě po 2. svět. válce, 

tohle natočili reportéři v Německu, nakonec to skončilo sebevraždou 14 dítěte, https://www.youtube.com/watch?v=tbx4qxhPRe4 

Nejděsivější je ta představa, že tohle už brzy čeká i Česko.

3 0
možnosti
DH

Říkali mi Lenny. Asi tak.

2 0
možnosti
VV

Navíc jsou v tom videu prokazatelné lži a to ho činí celé nevěrohodným. Barnevern např. není soukromá organizace (je právně v podobném postavení jako náš OSPOD a celý systém podléhá Ministerstvu). Na juvenilní technologie (nevím, co tím ten pán myslí) nejde třetina norského rozpočtu atd. To, co si můžete vyhledat a není to založeno na "moje verze příběhu, tohle vám vykládám" je čirá lež.

1 4
možnosti
VV

Odpovědné ministerstvo za činnost : http://www.regjeringen.no/en/dep/bld/documents/rundskriv/2014/retningslinjer-for-satsing-pa-kommunalt-.html?id=749928.

Dokument jsem nakonec viděla celý, je to přece šílená manipulace, celé je to manipulativně natočeno. A hlavní message? Lidi, uvědomte si, že v Rusku žijeme v ráji. Obviňují nás z porušování lidských práv, ale sami Norové- a děje se to i v jiných zemích, jak v dokumentu zazní- masivně porušují lidská práva. A to je na celém dokumentu to hlavní. Tedy dokumentu, tímto způsobem se žádný skutečný dokument netočí. To fakt nikdo nevidíte??

1 3
možnosti
VV

Problém je, že totálně všechny tyto případy jsou vždy podány jen z jedné strany. Vždy se tak dozvíme jen část pravdy.  To vzájemné (rodinné) obviňování ze sexuálního obtěžování je teď běžné i u nás, hodně žen tím usiluje o to, aby  zabránili otcům styku s dítětem. Co se dělo konkrétně v této rodině, nevíme, nikdy nezávidím úřadům, že o takových věcech musí rozhodovat a i tom, kam umístit děti (třeba přechodně).Je to opět podáno jen z jedné strany, stejně jako všechno na toto téma.

Tohle je především tragédie té rodiny, kde  žijí tak, že se vzájemně  obviňují ze sexuálního obtěžování (a kdo ví, jak to doopravdy bylo) a sami si tak ničí život.:-( I svým dětem.:-( 

Jinak tu polskou dívku se snažili udržet v rodině, rodičům zaplatili lepší bydlení pro rodinu, kroužky pro dceru, nabídli jim bezplatnou rodinnou terapii (tu rodiče odmítli) atd. Protože v té rodině byly dlouhodoběji hlubší problémy a konflikty.  O tom se už přece  všude diskutovalo, proč zmínka o dlouhodobém sledování, problémech v rodině  a sociální pomoci rodině chybí? 

Ono to zní úderně, když se to postaví tak, že to byla neproblematická rodina a dítě bylo jen smutné...Ony ani v Norsku  nežijí zrůdy, že by smutek ze smrti babičky nechápali. Když jste tu zmínili Breivika, tak na demonstrace - statisícové- proti jeho činu brali rodiče běžně děti, v hlavní katedrále v Oslu visely od dětí vzkazy a srdíčka.. Před dětmi se mluví i o negativních věcech, nejen pozitivních .Učili se prožívat soucit i smutek i s úplně cizími mladými lidmi, natož se svou rodinou a např. babičkou.

  Jen tak bokem: Ruská videa bych právě nyní brala s velkou rezervou. Ruská strana teď produkuje spoustu podobných videí i o jiných státech. Hodně a paškál si berou Holandsko, na youtube je video, jak tam prý jen kradou děti nebo příběhy, že chlapec mluvil rusky, tak ho odebrali rodině. Další na mušce je Finsko... Rusko v tomto zahájilo ofenzivu proti státům, které vystupují proti jeho politice.

2 7
možnosti
MT

Konečně někdo, kdo nepodléhá té davové hysterii.

Co třeba přidat příběh slovenského dítěte, které se po nátlaku vrátilo domů na Slovensko, a po půl roce ho matce odebrala slovenská sociálka.

Nebo se popasovat s informacemi (nepotvrzenými, ale ani nevyvrácenými), že otec bratrů Michalákových podepsal Norům souhlas s adopcí a kluků se vzdal...

Přijde mi, že tady všichni našli v Norsku nepřítele číslo jedna a odmítají používat zdravý rozum.

1 4
možnosti
SK

Strašný, chtějí si snad tímto zvednout počet občanů Norska?

1 0
možnosti