Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Článek jsem četla dlouho, fakt dlouho a dalo mi moc práce ho vstřebat - jako máma 3 dětí si nic z toho zoufalství neumím představit. A pak další věc, co mi došla až díky článku opravdu, ti nejmocnější z Evropy NEMAJÍ děti, neví, co to je, bát se o dítě, kousek sebe, o to, co by mohlo nastat v budoucnu. Jalová Merkel, Macron, co žije s "babčou", homosexuál, alkoholik...moc hezké. :-/

Bezdětní tohle nikdy nepochopí, vždy budou o něco sebestřednější, cyničtější, sobečtější a chudší....

0 1
možnosti

To zda je nekdo detny ci bezdetny je zcela soukroma zalezitost. Duvody pro bezdetnost byvaji ruzne. Clovek, ktery deti ma neni clovekem lepsim, nez ten, co je nema, a naopak.

Vas komentar je idiotsky a hloupy.

0 0
možnosti
Foto

řekl bych že pes je zakopán v pojmu státní systém asi má státní systém v británii jiné priority

0 0
možnosti

Pro paní Simonu Sedláčkovou: Když lékaři Stephenu Hawkingovi někdy ve dvaceti tvrdili, že mu zbývají dva roky života, tak taky měli svatou a nezpochybnitelnou pravdu?? Ohánějte se latinou jak chcete, ale medicína toho o lidském těle víc neví, než ví. A do budoucnosti taky nevidí. A to říkám jako někdo, koho lidská medicína živí.

2 0
možnosti

Stephen Hawking měl mrtvých 70% mozku? Já myslel, že měl ALS, takže byl ochrnutý, ale mozek normálně pracoval.

3 0
možnosti

diagnostikovali bronchitidu, zánět průdušek ".... Bronchitida JE zanet prudusek. Vzdyt ten clanek je plny faktickych chyb!!

0 2
možnosti

Vatikánská nemocnice Bambino Gesù nabídla, že se dítěte ujme, uhradí veškeré náklady.........proc nenapisete na jak dlouho se uvolili “lecbu” platit ?

Pisu o lecbe v uvozovkach, zde se o zadnou lecbu nemohlo jednat a nejednalo. Chlapec mel ( pokud verite magneticke resonance z unora 18) temer rozpadnuty mozek. Nahradila ho tekutina. Jak si predstavujete, ze se znovu “zpevni” ?

0 1
možnosti

Vy paralyzu koncenin a tvare zpusobenou enterokoky srovnavate se zvodnatenym mozkem ? To myslite vazne ? Jak si predstavujete, ze clovek bez thalamu bude fungovat ? Doroste mu ?

Proc takhle hloupe spekulujete ?

0 1
možnosti

Omluva za koky, pisete o virech.

0 0
možnosti

Pěkně napsáno. V postupu vidím podobnost s norským Bernavernetem. Snad by šlo pochopit rozhodnutí o ukončení přístrojové podpory životních funkcí, ale ne zákaz převozu mimo nemocnici a odepření vody a výživy; to flagrantně porušuje principy lékařské etiky.

.

"Hayden napomenul Diamonda, aby v souvislosti s Alfiem nepoužíval emocionálně zabarvené výrazy jako „lidská bytost“. "

To mi připomnělo aforismus Karla Čapka z doby před 2. světovou válkou.

Velitel: "Neříká se "člověk na druhé straně", ale "nepřítel!""

7 0
možnosti

J85o75s73e72f 73K70l41a37t

29. 4. 2018 21:03

Teď dostanu spoustu mínusů,ale jsem si jistý,že Alfieho rodiče-žádní intelektuálové ,se brzy přestěhují do vilky s bazénem a na rozdávání rozhovorů budou jezdit Aston Martinem

0 3
možnosti

To by mohli spíš rodiče Charlieho Garda. Ti vybrali na jeho léčbu milion dolarů a než by se o to mohli alespoň pokusit, tak si za to mají koupit barák, auto a zajet na dovolenou na Bali.

1 0
možnosti

Britové dokazují zas a znova, že jejich právní systém je vtip.

3 0
možnosti

Někdo napsal, že mít nějaký jiný národ takové školství a zdravotnictví, už stojí dávno na barikádách. Britové to snášejí se stoickým klidem.

1 1
možnosti

J93a37n 26P44a35v25e34l

29. 4. 2018 17:38

Lidé tady budou šílet z jedné mrtvoly která je uměle udržovaná ve vegetativním stavu a bude jim úplně jedno osud zcela zdravých dětí v Africe či v Asii, které umírají hladem a stačil by jim jen zlomek prostředků vydávaných na Alfieho.

Já neříkám "zvyšme pomoc Africe". Jen zívám nad touhle mediální fraškou.

5 6
možnosti
Foto

H32a39n75a 40V36l24k68o85v44á

29. 4. 2018 17:48

celá Afrika je uměle udržovaná ve vegetativním stavu. Mí známí co tam kopali studny se po pár letech s otevřenými ústy diví, že je Afričani nejsou schopni je udržovat a raději chodí pro vodu 20 km jak to dělali dřív.....

11 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS